- Ingrediente:
    
        - 2 aripi de curcan
 
        - 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
 
        - 100g telina
 
        - sare
 
        - piper
 
        - cimbru
 
        - 1 punga pentru friptura
 
    
     
						
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:
						
    - Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
 
    - Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
 
    - Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
 
    - Legam punga si o aseazam intr-o tava.
 
    - O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
 
    - Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.