Aripi de curcan aromate

de mihaelar63 in Curcan, 31 Ian 2015 | 4784 vizualizari

 

Preparate la cuptor aripile de curcan sunt foarte gustoase .Eu am avut de la curcanii crescuti la tara de catre soacra mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de curcan
  • praz verde

Pt sos :

  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
  • 100 ml vin alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan aromate:

  1. Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .
  2. Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .
  3. Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .
  4. Tava se da la cuptor timp de o ora la  230 grade .
  5. Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .
  6. Seviti aripile aromate decorate cu  rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dantes 1

01.02.2015, 11:49

Super!

elucubratiiculinare 1

01.02.2015, 15:57

mirela0911 1

03.02.2015, 14:46

Bun, tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in dovleac