Aripa de curcan inabusita cu legume

de epurasha2bb in Curcan, 21 Iul 2010 | 6720 vizualizari

COMENTARII (9)

madi_marin 1

21.07.2010, 14:11

tare bune mai sunt aripile de curcan, si eu cumpar destul de des.... arata foarte bine ce ai pregatit.... pot sa gust?

ela 1

21.07.2010, 14:19

ce de culori.....Roberta esti multumita de tigaie?

epurasha2bb 1

21.07.2010, 14:25

desigur madi , mie imi place mult carnita de curcan , as papa mereu dar nu gasesc asa des si cele de la tara sunt inca mici.Dar cresc ele

epurasha2bb 1

21.07.2010, 14:28

ela mersi sunt foarte multumita, e excelenta si foarte practica

nadina73 1

21.07.2010, 14:32

super ce nebunie de culori 5 furcu

epurasha2bb 1

21.07.2010, 15:31

multumesc nadina!

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:32

o nebunie de culori........tare frumos...............

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:40

mersi medi!

Sylvia 1

22.07.2010, 11:05

Roberta si de la mine nota maxima, superb arata trebuie sa testez reteta, plina de culoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de curcan