un pranz delicios
Calim ceapa tocata in 2 linguri de ulei si aduagam carnea tocata,apoi amestecam bine.Apoi adaugam pasta de rosii si condimentele Kotanyi.Cand e gata carnea se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauaga branza topita si se amesteca bine.Se taie ardeii pe lungime si se curata de seminte, apoi se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor cateva minute sa se topeasca toppingul si sa se inmoaie putin ardeiul.
Cartofii se curata de coaja si se taie rondele.Se aseaza in tava circular, se presara condimente pe ei si se picura ulei.Printre ei se toarna un polonic de supa de pui/legume si se baga tava la cuptor.Cand sunt aproape gata se scoate tava si se presara deasupra bucatele de cascaval si de branza topita.
Se servesc impreuna cu verdeata tocata ca decor.Pofta mare!