wow.....super.... eu sa stii ca am vazut intr-un numar mult mai vechi al revistei ,,Practic in bucatarie,, ideea asta de ardei copti umpluti, dar erau doar cu cascaval ..... nu am incercat pana acum, dar cred ca o sa fac ca tare arata bine..... bravo ...5 furcu....
multumesc fetelor, dac-ati stii ce buni sunt! si se fac asa usor, daca aveti ardei capia rosu , doar il umpleti si gata , il prajiti asa dat prin ou cu faina si pesmet.
asa varianta este noua pt mine, e interesant. Eu umplu ardeii cu cascaval ras, sau cu branza sarata si marar cu ceapa , ii tavalesc prin ou si pesmet . Dar vreau sa prepar si varianta de . Am salvat-o la favorite .
multumesc fetelor! Sidy nu i-am cojit, ma gandisem dar m-am grabit si au fost buni si asa cu coaja, adica nu s-a simtit, dar daca nu te grabesti poti s-o scoti desigur, nu vad ce ar face rau.
multumesc Bunica dar v-am mai zis , ideea e din revista practic ultimul numar, cel mai recent nu vechi, la pagina 17 se cheama snitele din ardei capia.Eu nu am gasit capia iciunde desi am cautat ca disperata ca imi place mult, si am facut asa , de copt i-am copt doar ca se se mai inmoaie putin sa-i pot turti bine
multumesc fetelor! chiar m-ati facut curioasa cu reteta din numarul vechi, eu cum de nu oi fi vazut-o dar oricum cum gasesc ardei capia o repet pe asta si am sa incerc si alte variante cu umplutura de sunculita si cascaval sau de branza cu marar simplu.