Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin in 2-3 linguri cu ulei de masline.
Rosiile se oparesc, apoi se curata de coaja. Se toaca marunt sau se dau prin blender ( daca aveti mofturosi la masa :)) ) si se adauga peste ceapa. Se aduce la punctul de fierbere, apoi punem pieptul de pui tocat. Completam cu putina apa si fierbem pana se inmoaie carnea. Potrivim gustul de sare si condimentam dupa gust cu busuioc si cimbru.
Adaugam cus cus-ul, adaugam putina apa fierbinte si fierbem pana incepe sa se inmoaie. Dam deoparte si lasam la racit.
Ardeii se spala si li se scot cotoarele, apoi se umplu cu compozitia de carne cu cus cus. Se pun intr-un vas termorezistent, se presara cu putin cimbru, se adauga apa, se acopera vasul si se dau la cuptor la foc mediu in jur de jumatate de ora.
Se servesc calzi presarati cu patrunjel.