Ardei umpluti cu carne de vita si porc

de roxanabucataras in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2012 | 6360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei rosii
  • pentru sos:
  • 2 cepe,
  • o lingura de ulei,
  • 2 rosii,
  • 1 lingura de pasta tomate,
  • 3 cani de apa,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
  • pt umplutura:
  • aprox. 1/2 kg de carne tocata porc cu vita amestecata,
  • 1 ceapa,
  • o mana de orez,
  • sare,
  • 1 ou,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita si porc:

Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.

Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.

Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

La final am pus verdeata.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti