Ardei umpluti

de monike in Curcan, 5 Iul 2011 | 5164 vizualizari

 

Doamnelor , ce sa va zic, ardeiul umplut la noi e un motiv in plus de sclifoseala:
eu vreau cu smantana, eu vreau cu iaurt (da nu dala din celalat),eu vreau cu verdeata si cu iaurt, eu vreau numai cu verdeata....Asa ca ... am pe alese...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (cam 10 buc),
  • 2-3 rosii,
  • 1kg de carne tocata (eu am folosit de curcan),
  • 4 cepe,
  • o cescuta de orez,
  • o legatura patrunjel,
  • cateva fruze de cimbru proaspat,
  • un ou,
  • piper boabe si macinat,
  • 2 foi de dafin,
  • 4 linguri bune de bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Amestec carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul, patrujelul, sarea, piperul macinat si cimbrul. La acest amestec adaug si un ou.

Ardeii spalati si curatati bine in interior ii umplu cu compozitia de mai sus si le pun capac cate o feliuta de rosie. Ii pun intr-o cratita si ii acopar, un sfert, cu apa . Pun capacul si las la fiert 30min. Apoi pun bulionul, foile de dafin, sare, piper boabe si dau la cuptor pana se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

monike 1

06.07.2011, 23:15

deyutzky ma bucur ca-ti place
eduard esti invitata mea

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:58

bun

monike 1

07.07.2011, 14:15

Mamaieelena.. cu adevarat ..bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan