Ardei umpluti

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2010 | 4948 vizualizari

 

eu aici in barcelona nu gasesc ardei ca in romania si cum am pofta sa mananc ardei umpluti folosesc alt soi de ardei nu sant la fel de buni ca cei din romania dar imi astampar pofta si asa.

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne jumatate porc si jumatate vita,
  • o ceapa mare sau 2 mici,
  • pasta de rosii cam 400 grame,
  • o ceasca mai mare de orez,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • ardei eu am folosit 8 depinde de ardei,
  • 3 linguri de faina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia.

Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am terminat ii punem in oala unul langa altul.

Amestecam jumatate din pasta de rosii cu apa si sare cat sa acopere ardeii si ii punem la fiert la inceput la foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care la foc mic timp de 30 minute aproximativ. Dupa ce au fiert amestecam restul de pasta de rosii cu faina si cam 2 linguri apa si putina sare si turnam peste ardei,mai lasam cam 5 minute la fiert si apoi gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza murata, la cuptor