eu aici in barcelona nu gasesc ardei ca in romania si cum am pofta sa mananc ardei umpluti folosesc alt soi de ardei nu sant la fel de buni ca cei din romania dar imi astampar pofta si asa.
Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia.
Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am terminat ii punem in oala unul langa altul.
Amestecam jumatate din pasta de rosii cu apa si sare cat sa acopere ardeii si ii punem la fiert la inceput la foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care la foc mic timp de 30 minute aproximativ. Dupa ce au fiert amestecam restul de pasta de rosii cu faina si cam 2 linguri apa si putina sare si turnam peste ardei,mai lasam cam 5 minute la fiert si apoi gata.