Ardei si rosii umplute

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Dec 2010 | 5080 vizualizari

 

O reteta de care nu ma satur niciodata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 5 rosii maricele
  • 2 rosii mici
  • 1 kg carne de porc tocata
  • 150 gr orez
  • 3-4 cepe
  • 200 gr pasta de tomate
  • condimente (cimbru, sare, piper)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii.

Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate.

Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii de rosie drept capac.

Le-am asezat intr-o oala, am adaugat 100 gr pasta de tomate, sare si apa cat sa acopere legumele.

Le-am lasat pe aragaz la foc potrivit aproximativ 1 ora si jumatate.

Pentru servire noi am facut separat un sos din pasta de tomate, condimente, 2 linguri de apa si 1 lingura de faina. De asemenea, am servit si cu smantana proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne şi legume de toamnă la cuptor