Ardei capia cu branza si verdeata

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 31181 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte bun si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei capia mai mari
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia cu branza si verdeata:

Ardeiul se spala si se curata, apoi se taie in bucati (asa...de doua degete :)) )

branza de vaci se freaca cu smantana, ceapa verde tocata foarte fin si mararul tocat. Se condimenteaza dupa gust.

Se umplu ardeii cu ajutorul unui posh.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

yammy 1

27.05.2009, 20:02

am mancat undeva ceva de genu numai ca erau umpluti ardeii si taiati rondele, mi-au placut enorm

Teo 1

24.07.2010, 00:47

sunt cu destinatie?pt. Romania nimic ?

Oana 1

27.07.2010, 12:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive