Apple Roll

de mimmi in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 10 g drojdie ,
  • 150 ml lapte,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita coaja rasa portocala,
  • 550 g faina,
  • 1 ou,
  • 80 g unt la temperatura camerei.
  • 10 mere,
  • zahar,
  • scortisoara,
  • alune crude,
  • stafide,
  • coaja rasa de la o lamaie,
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apple Roll:

Se dizolvă drojdia în laptele uşor încălzit. Se adauga zaharul si ouale si se amesteca.  Se  pune  coaja de portocala si untul. Se amesteca cu faina pana rezulta un aluat neted si elastic. Dacă este necesar se mai poate adăuga un pic de făină sau lapte. Lăsaţi aluatul într-un loc cald să crească.

Intre timp ne apucam de mere:le spalam,le curatam de cotor,le taiem jumatati,le punem intr-o tava,adaugam peste ele zahar si scortisoara. Le dam la cuptor pana se inmoaie si se caramelizeaza. Aluatul se imparte in 2 bucati,fiecare bucata se intinde si se cresteaza pe margini.(ca si in poza) In mijlocul foii punem jumatati de mere,alune,stafide innmuiate si coaja rasa de lamaie.

Se impleteste,se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu ou batut. Se da la cuptor pentru cca 35 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Apple Roll" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]