Appetizer cu crema de mazare si rubine

de aziz in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 4307 vizualizari

 

Da ati citit bine ,,rubine,,.....pot fi numite altfel bobitele minunatei rodii? Pentru crema de mazare vom folosi mazare uscata decojita.cantitatile le stabiliti dumneavoastra in functie de persoane ,de portii s.a.m.d.aceasta crema poate fi tinuta in frigider 3-4 zile .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare uscata decojita
  • 2 bete telina verde
  • un catel usturoi
  • o rodie
  • 1 fenel
  • 50 gr unt sau margarina
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Appetizer cu crema de mazare si rubine:

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina cind devine crema aveti grija sa nu se prinda,adaugati din cind in cind apa .cind totul este pasta luam de pe foc lasam la racorit apoi punem in blender impreuna cu untul sau margarina (se mai pot pune si alte ierburi aromate dupa gust).crema obtinuta se lasa la frigider iar in momentul servirii se pune pe felii de piine prajita sau cum vedeti in fotografiile de mai jos.eu am taiat feliile de piine cu forme pentru prajituri.fenelul se taie felii si se prajeste in ulei se sareaza si pipereaza inainte apoi se pune putin suc de la lamiie.se orneaza cu bobite de rodie care vor da un gust deosebit ......

Daca ti-a placut reteta noastra "Appetizer cu crema de mazare si rubine" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare