Aperitive saratele cu sunca

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 106165 vizualizari

 

Se fac foarte rapid si sunt bune si atunci cind aveti musafiri. Eu le fac in multe feluri si cu diferite umpluturi, dar asta a fost cea mai buna dintre toate pe care le-am facut. De ce? Nu fac reclama si nu am nici o legatura cu firma Sergiana-Poiana Marului, dar eu doar de acolo cumpar produse din carne gen: carnati proaspeti si afumati, mezeluri crud uscate din vanat, porc sau vita, produse traditionale romanesti (toba, caltabos,etc) si multe alte produse. De data asta am cumparat pulpa de porc, care este doar afumata, cu putina grasime si feliata foarte subtire. Aceasta pulpa de porc a facut saratelele mele asa de bune si nu exagerez cu nimic! Pentru reusita si deliciul lor ai nevoie de o sunca sau bacon de foarte buna calitate!

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de aluat de foietaj
  • 6 feliute pulpa de porc afumata
  • 50 gr cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive saratele cu sunca:

Am facut din jumatate de pachet de aluat pentru ca atata pulpa am avut.

Am infainat masa de lucru si am mai  intins cu sucitorul aluatul de foietaj. L-am uns cu ou batut, am ras cascaval pe gaurile cele mici, felia de pulpa am taiat-o in jumatate pe lungime pentru ca era prea lata si am pus cate o feliute de pulpa peste cascaval. Le-am rulat in forma de spirala si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt. Cand au fost gata toate, le-am mai uns si pe deasupra cu ou si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute, pana s-au rumenit deasupra.

Pofta buna!!! O halba de bere este foarte potrivita alaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saratele cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu pui / sunca