Aperitive saleuri cu susan

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2009 | 67974 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt tare bune, noi devoram toata tava in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat
  • susan
  • cascaval ras
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive saleuri cu susan:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se asaza saleurile si se dau la cuptorul incins, la 200 de grade, pana se umfla si se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saleuri cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (5)

Swanheart 1

25.11.2009, 09:05

Teo, si mie mi se pare ca mestec rumegus cand cumpar insa direct saleurile din comert. Cand fac cu foietaj sunt bune de tot, nu sunt uscate defel, ca cele din comert...

elena1988 1

04.03.2011, 10:00

alinutzika 1

02.08.2011, 23:13

sunt delicioase...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval