Aperitive rapide

de Biby33 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 4918 vizualizari

 

Aperitivele sunt perfecte pentru un bucataras grabit,ce vrea totusi o masa gustoasa, pregatita intr-un timp scurt!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • unt sau margarina
  • salam,sunca presata,etc.
  • varza cruda
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive rapide:

1.Se incalzeste usor painea la microunde sau cuptor

2.Se pune putin unt(sau margarina) pe fiecare felie de paine si se lasa pana se topeste complet

3.Se aseaza salamul(sau sunca presata,etc.)

4.Se da pe razatoare varza 

5.Se presara varza rasa pe paine

6.Se da pe razatoare morcovul

7.Se presara morcovul ras

8.Se aseaza inca o felie de salam(sau sunca presata,etc)

9.Se pune alta felie de paine cu unt deasupra

10.Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot servi ornate cu diferite scobitori,stegulete,sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)