Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 9872 vizualizari

 

Umplute cu feta,somon afumat ,a doua varianta este cu varza,ceapa si somon:)

 

INGREDIENTE

  • 550gr. aluat de foietaj
  • 100 gr. Feta
  • 100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
  • 100 gr. varza alba
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • branza rasa
  • ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:

Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:

Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

mena29 1

25.02.2012, 13:18

Da daaa,cand vin la tine

Cris2711 1

25.02.2012, 13:20

miki_a 1

13.11.2017, 09:20

Super idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mingiute de cascaval