Aperitive dragalase cu mozzarella

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2019 | 2659 vizualizari

 

Anul asta mi-am propus sa incerc sa postez retele preparate, intr-un timp mai scurt de la momentul prepararii. Adica dupa vreo 2 luni :P, nu ca anul trecut dupa un an... :D Aceasta este o reteta preparata de Craciun, dar merge pregatita cu ocazia oricarei mese festive sau cand se anunta musafiri neasteptati. Este o reteta simpla, rapida si de efect. M-am inspirat de la Rocsi, careia ii multumesc :x.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de sunca,
  • cateva felii de cascaval afumat,
  • minimozzarela,
  • rosii cherry,
  • 2 castraveti,
  • scobitori mai mari (cu model) sau bete de frigarui mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive dragalase cu mozzarella:

Asezam pe un tocator o felie de cascaval, doua felii de sunca,o felie de cascaval si terminam cu o felie de sunca.Apasam usor si taiem patratele. Spalam castravetele, il taiem felii rotunde si montam aperitivele. Pe batul de frigaruie (pentru ca le-am pregatit pentru Craciun am folosit scobitori cu model de Craciun :D) infigem o rosie, o minimozzarela, patratelul de sunca si cascaval si la sfarsit felia de castravete.le tinem la frigider pana la momentul servirii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dragalase cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Picanterii