Aperitive crostini cu pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 8250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ton in suc propriu
  • 1 lingura unt moale
  • 2 linguri smantana
  • ¼ ceapa rosie
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 lingurite lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • fire de chivas si rondele de masline verzi pentru decor
  • cateva oua de prepelita fierte
  • plus felii de paine prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crostini cu pasta de ton:

Scurge tonul intr-o strecuratoare.

Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine.

Pune pasta de ton pe felii de paine prajita si decoreaza cu jumatati de ou de prepelita, rondele de masline verzi si 2 fire de chivas.

Lasa-le putin la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crostini cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte rasucite cu branza sarata