Aperitive crostini cu pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 8699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ton in suc propriu
  • 1 lingura unt moale
  • 2 linguri smantana
  • ¼ ceapa rosie
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 lingurite lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • fire de chivas si rondele de masline verzi pentru decor
  • cateva oua de prepelita fierte
  • plus felii de paine prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crostini cu pasta de ton:

Scurge tonul intr-o strecuratoare.

Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine.

Pune pasta de ton pe felii de paine prajita si decoreaza cu jumatati de ou de prepelita, rondele de masline verzi si 2 fire de chivas.

Lasa-le putin la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crostini cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]