Aperitive crenvursti in foietaj

de xana in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2017 | 22670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 6 linguri amestec de branzeturi rase(eu am avut gouda si emmental)
  • 4 crenvursti afumati
  • sare
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crenvursti in foietaj:

Intindem foaia de aluat si o ungem cu mustar, apoi presaram branza si putina sare. Punem 2 crenvursti pe unul din capete si incepem sa rulam in asa fel incat sa acoperim de doua ori cu aluat crenvurstii. Taiem aluatul si repetam cu ceilalti doi.

Batem oul si ungem marginile pentru a le lipi mai bine apoi taiem fiecare sul in 8 parti egale pe care le ungem cu ou deasupra.

 

Le asezam intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru circa 25- 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crenvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive