Aperitive crenvursti in foietaj

de xana in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2017 | 20668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 6 linguri amestec de branzeturi rase(eu am avut gouda si emmental)
  • 4 crenvursti afumati
  • sare
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crenvursti in foietaj:

Intindem foaia de aluat si o ungem cu mustar, apoi presaram branza si putina sare. Punem 2 crenvursti pe unul din capete si incepem sa rulam in asa fel incat sa acoperim de doua ori cu aluat crenvurstii. Taiem aluatul si repetam cu ceilalti doi.

Batem oul si ungem marginile pentru a le lipi mai bine apoi taiem fiecare sul in 8 parti egale pe care le ungem cu ou deasupra.

 

Le asezam intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru circa 25- 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crenvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei