Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2021 | 5276 vizualizari

 

Dacă se anunță musafiri și doriți să pregătiți ceva rapid pentru a-i servi, vă recomand acești trandafiri delicioși și foarte ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 6 felii șuncă presată
  • 100g cașcaval
  • muștar
  • 1 ou (pentru uns)
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca:

După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul cât mai strâns. Tai felii de aproximativ 2 degete și le așezi în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Bați un ou și ungi trandafirii pe margine cu oul.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, până când aluatul de rumenește frumos. Se servesc cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton