Aperitiv trandafir cu carne de curcan

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2017 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 7 linguri lapte
  • 150 g branza de vaci
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  •  umplutura:
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 g cascaval
  • patrunjel
  • piper
  • cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv trandafir cu carne de curcan:

Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50 x 30 cm, peste care întinzi carnea tocată ce a fost amestecată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. Formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm.

 Tapetezi o forma rotundă de tort, cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. Introduci tava in cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafir cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute