Aperitiv trandafir cu carne de curcan

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2017 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 7 linguri lapte
  • 150 g branza de vaci
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  •  umplutura:
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 g cascaval
  • patrunjel
  • piper
  • cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv trandafir cu carne de curcan:

Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50 x 30 cm, peste care întinzi carnea tocată ce a fost amestecată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. Formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm.

 Tapetezi o forma rotundă de tort, cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. Introduci tava in cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafir cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză sărată