Aperitiv rulouri foietaj

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2017 | 5717 vizualizari

 

Ce  nu face o bunică pentru nepotei! Astăzi le-am preparat rulouri pentru micul dejun. Mi-au spus că au fost delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat patiserie proaspăt
  • 200 g mușchi de porc feliat
  • 200 g cașcaval
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 1 cutie mică porumb
  • 6 linguri suc de roșii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri foietaj:

Pregătește toate ingredientele: tăiate în cuburi mici.

Cașcavalul îl dai pe răzătoare.

Scurge zeama de la conserva de porumb.

Aluatul patiserie îl desfaci, ți-l lași pe hârtia lui.

Pune peste aluat 3 linguri suc de roșii și întinde-l în mod uniform pe toată suprafața.

Așezi aleatoriu mușchiul de porc, ciupercile, porumbul și cașcavalul.

Rulează aluatul cu ajutorul hârtiei pe care este pus.

Tai în bucăți de 2-3 cm.

Pui fiecare bucată de rulou în tava tapetată cu hârtie de copt.

Dai la cuptorul încins la 170 grade C, până se rumenesc frumos.

Se servesc alături de iaurt, sana sau .............de ce nu bere.

TIPS-URI

1

Așezi rulourile cu tăietura în jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ciuperci