Ce nu face o bunică pentru nepotei! Astăzi le-am preparat rulouri pentru micul dejun. Mi-au spus că au fost delicioase!
Pregătește toate ingredientele: tăiate în cuburi mici.
Cașcavalul îl dai pe răzătoare.
Scurge zeama de la conserva de porumb.
Aluatul patiserie îl desfaci, ți-l lași pe hârtia lui.
Pune peste aluat 3 linguri suc de roșii și întinde-l în mod uniform pe toată suprafața.
Așezi aleatoriu mușchiul de porc, ciupercile, porumbul și cașcavalul.
Rulează aluatul cu ajutorul hârtiei pe care este pus.
Tai în bucăți de 2-3 cm.
Pui fiecare bucată de rulou în tava tapetată cu hârtie de copt.
Dai la cuptorul încins la 170 grade C, până se rumenesc frumos.
Se servesc alături de iaurt, sana sau .............de ce nu bere.
1
Așezi rulourile cu tăietura în jos.