Din august de la intalnirea bucatarasilor tot zic sa o prepar si nu i-a venit randul. Atunci am mancat si mi-a placut foarte mult.Bine inteles ca am schimbat umplutura dupa gustul meu,a iesit o bunatate!
Pune carnea tocata intr-un castron.
Ceapa tocata marunt se pune peste carne.
Cartoful ras pe razatoarea mica stors bine se adauga peste carne.
Verdeata spalata si tocata se pune in castron.
Adauga oul,sarea si piperul.
Amesteca bine pentru omogenizarea ingredientelor.
Ia o foaie de hartie de copt si intinde pe ea compozitia de carne.
Presara cascavalul raspeste inteagra suprafata si apoi adaugi de-a lungul foii morcovul,ardeiul ,ciupercile si oul taiat in felii subtiri.
Cu ajutorul hartiei de copt rulezi inteagra compozitie.
La sfarsit dai la o parte hartia si invelesti rulada cu felile de bacon.
Rulezi hartia peste inteagra rulada si o strangi la capete.
Rulada invelita si rasucita o transferi intr-o tava.
Dai tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-45 minute.
Scoti taca din cuptor,o lasi sa se raceasca ,apo o scoti din hartie.
Se taie rece si se serveste cu mustar.
Sa va fie de folos!