Aperitiv rece cu labaneh

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 8275 vizualizari

 

Acest "dip" este pe baza de labaneh, un iaurt concentrat foarte popular in lumea araba.
Este un mod foarte bun de a-i face pe copii sa consume vegetale.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri labaneh ( iaurt concentrat)
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 4-5 castraveti
  • 1 ardei verde
  • 1 pachet chipsuri de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rece cu labaneh:

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.

Se serveste sosul ( dip) astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi. Este foarte usor de facut, aromat si aspectuos ca aperitiv rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rece cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mena29 1

17.11.2010, 22:18

Cu mare drag,am inteles ca locuiesti departe de noi si stiu cum e cand primesti ganduri bune si urari de acasa

vanilla 1

19.11.2010, 14:36

unde ai gasit supa Maggi de ceapa?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:34

La noi in Iordania se gaseste la toate supermarketurile: Carrefour, Safeway, C-Town

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat