Mi-a placut tare mult aceasta reteta a bloggeritei Ginei Bradea, asa ca m-am hotarat sa o fac si eu, dar am folosit cas in loc de branza sarata. A iesit super buna si ce-mi place cel mai mult ca o faci imediat nu necesita mult timp de preparare fiind o reteta foarte usoara. Multumesc Gina pentru reteta!
Am razuit cas pe prima foaie de placinta, dupa care am adunat cu degetele in forma de evantai si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt. Am continuat asa pana la ultima foaie. Din oua, lapte si ulei am facut un sos, l-am potrivit de sare si l-am turnat in tava peste foile de placinta. Am dat tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si am lasat-o pana s-a rumenit frumos timp de 35 minute. Se potioneaza cat este calduta.
Se serveste calda....Pofta buna!!!
1
numarati foile de placinta si impartiti cantitatea de branza pentru fiecare foaie in parte
2
eu am razuit casul la ochi pe fiecare foaie dupa cum vedeti si mi-a ajuns la fix