Aperitiv placinta cu branza de vaci

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2018 | 8757 vizualizari

 

Placinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra.
Sa treceti placinta cu branza de vaci pe lista de incercat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 oua
  • Deasupra:
  • 200 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza de vaci:

Intr-un bol se amesteca cele doua oua si branza de vaci.

Se ia o foaie de placinta si se pune din loc in loc compozitie.

Se strange foaia sub forma de evantai.

Se pune foaia in tava de 32 x 22 cm. Se continua cu restul foilor.

Uleiul, ouale, laptele si apa minerala se amesteca cu telul si se toarna in tava, peste foile de placinta.

Se da tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

Pofta buna!

Sa incercati si voi placinta cu branza de vaci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata