Aperitiv placinta cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2017 | 2438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 400 g telemea
  • 250 g mozzarella
  • 150 g crema de branza
  • 150 g iaurt grecesc
  • 3 lg smantana groasa
  • 5 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • Pentru uns foile:
  • 200 ml ulei
  • Pentru topping:
  • 150 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 1 ou
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza:

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti sare.

Se pregateste o tava cu hartie de copt care se unge cu ulei si se pun 4 foi. Se unge ultima foaie si se pun 10 lg cu varf din compozitia de branza. Se aseaza alte 4 foi, apoi 10 lg  cu varf din amestecul de branzeturi si se repeta pana se termina foile. Pe ultimul strat, se toarna un amestec din lapte, ou, smantana.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45 minute sau pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.06.2017, 12:33

Ce buna e, imi place mult!

cristina1985 1

12.06.2017, 13:59

Ma bucur! Mie mi-a placut mai mult calda, dar se poate consuma si rece.

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din piept de curcan