O gustare deosebita la vedere si placuta la gust. Sa tot mananci! Dintr-o foaie de aluat au iesit 24 de palmieri.
Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.
Ciupercile curatate si spalate le pui la fiert pentru 20 minute.
Le stingi focul,le scoti si le tai in bucati mici.
Ceapa se curata,spala,sterge si toaca marunt.
Ardeiul kapia se spala ,sterge si toaca marunt.
Iei o tigaie,pui uleiul la incins.
Cand uleiul este incins adaugi ceapa mestecand sa nu se rumeneasca.
Adaugi ardeiul peste ceapa si calesi timp de 5 minute.
Pui in titaie si ciupercile fierte.
Calesti totul pana se evapora zeama lasata de legume.
Stingi focul ,asezonezi cu sare ,piper si marar tocat.
Vand totul s-a racit treci la prepararea palmierilor.
Desfaci foaia de aluat si o intinzi putin cu sucitorul.
Tai foaia in doua pe lungime.
Compozitia de legume o imparti in doua.
Iei o parte din compozitia de legume si pui pe o parte de aluat.
Deasupra presari branza tofu sfaramata.
Rulezi marginile spre interior.
Dopa ce ai rulat ambele margini tai bucati late de 1,5 cm. si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
Se da tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute sau pana se rumenesc frumos.
Se servesc calde sau reci ,dupa preferinta.