Aperitiv oua umplute cu pate de ton

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2019 | 4937 vizualizari

 

Acest aperitiv este aperitivul copilariei la evenimentele din familie sau sarbatorile principale de peste an, dar il fac si acum cu mare placere ori de cate ori cei din familie imi solicita acest meniu.

 

INGREDIENTE

  • oua - 8 buc
  • ulei 100 ml
  • iaurt grecesc- 1 lingura
  • pate de ton - 1 cutie ( 150 gr)
  • galbenus de ou-1 buc
  • mustar - 1 lingurita
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate de ton:

Ouale se pun la fiert in apa rece cu o lingurita de sare si o lingura de otet pentru 10 minute, apoi se lasa la racit si se decojesc.

Se taie fiecare ou in doua si se scoate albusul care se amesteca cu pateul de ton si se condimenteaza daca mai este cazul dupa gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple jumatatile de ou apoi se pun deoparte si se prepara maioneza.

Se pune peste galbenus o lingurita de mustar care se amesteca cu ulei punand cate putin pana cand incepi sa observi ca sosul incepe sa se ingroasa, dupa care se poate turna si restul cantitatii de ulei , se condimenteaza si ea cu sare si piper dupa gust, apoi se adauga iaurtul grecesc. Pentru a fi mai subtire se pot adauga si 2-3 linguri de apa.

Aceasta maioneza se adauga peste ouale umplute care dupa ce au stat o ora la rece pentru a se patrunde gusturile se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (8)

Rocsi 1

16.09.2019, 20:03

Panacris 1

18.09.2019, 07:50

Cu ton n-am probat! De retinut ideea!

dantes 1

18.09.2019, 10:00

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]