Aperitiv oua rusesti cu caviar

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2020 | 3705 vizualizari

 

 Am preluat reteta inspirata de pe un site austriac https://www.sweetsandlifestyle.com/russische-eier-mit-kaviar/.  Am mai pus cate ceva si de la mine .Probabil ca mai bine le spunea oua internationale daca am tine cont de ingrediente :D .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua gaina
  • 4 linguri de mascarpone
  • 2 linguri de iaurt grecesc
  • 1 lingura de sos Worchester
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1 lingura caviar german
  • 1 lingura otet
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua rusesti cu caviar:

  1. Ouale se fierb tari in apa cu sare si otet.
  2. Dupa fierbere se scurge apa fierbinte si se tin in apa rece .
  3. Curatati ouale de coaja si le taiati in doua  pe lungime .
  4. Scoateti galbenusurile si le puneti vasul robotului .
  5. Adugati mascarpone , mustar ,iaurt ,sos Worchester . sare si piper .
  6. Mixati amestecul pana obtineti o pasta fina .
  7. Lasatoi amestecul cu galbenusuri la rece o ora .
  8. Umpleti jumatatile de oua cu amestecul obtinut .
  9. Daca doriti pentru o masa mai festiva folositi un pos .
  10. Decorati ouale cu bobite de caviar german si codite de ceapa verde .

TIPS-URI

1

Daca doriti pentru o masa mai festiva folositi un pos .

2

In acest caz nu mai puneti iaurt pentru ca umplutura sa fie mai ferma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua rusesti cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Labneh