Aperitiv oua Faberge

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2020 | 2494 vizualizari

 

Eheeeee! Din cand in cand e bine sa te aduca cineva sa-i cauti o reteta:)))))O buna prietena care a vazut Oua Faberge ,postate de draga noastra Mirela,pe Bucataras,nu putea sa deschida site-ul sa scrie reteta.M-a sunat si m-a rugat sa -i dau reteta.Cu noua tehnologie i-am transmis reteta,dar am si luat-o in colimator:)))))Asa ca,am purces la prepararea ei.cei drept e drept,n-am facut decat 3 oua(atatea coji am avut) restul le-am facut in forme mici.In tot cazul pe masa de Sf.Pasti au dat foarte bine;)  Multumesc Mirela pentru reteta prparatului,de fapt sotului tau :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • o bucata de telina
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 1/2 piept de pui
  • supa de pasare
  • 1 ardei kapia
  • 1 plic gelatina
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua Faberge:

Ouale se sparg la partea mai lata.

Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.

Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.

Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.

Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.

Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.

Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).

Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.

Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam  si umplem cojile de oua.

Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.

In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).

Sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic