Eheeeee! Din cand in cand e bine sa te aduca cineva sa-i cauti o reteta:)))))O buna prietena care a vazut Oua Faberge ,postate de draga noastra Mirela,pe Bucataras,nu putea sa deschida site-ul sa scrie reteta.M-a sunat si m-a rugat sa -i dau reteta.Cu noua tehnologie i-am transmis reteta,dar am si luat-o in colimator:)))))Asa ca,am purces la prepararea ei.cei drept e drept,n-am facut decat 3 oua(atatea coji am avut) restul le-am facut in forme mici.In tot cazul pe masa de Sf.Pasti au dat foarte bine;) Multumesc Mirela pentru reteta prparatului,de fapt sotului tau :))))))
Ouale se sparg la partea mai lata.
Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.
Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.
Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.
Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.
Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).
Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.
Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam si umplem cojile de oua.
Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.
In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).
Sunt delicioase!