Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 9719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fiert sau rotisat
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • sare si piper dupa gust
  • 2 mere
  • nuci pecan pentru décor
  • fire de chivas pt décor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati:

Pieptul de pui fiert sau rotisat se taie cuburi mici de tot. Morcovul si telina se dau pe razatoare si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca cu puiul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se pun maioneza si iaurtul grecesc. Se omogenizeaza bine salata.

Se scoate cotorul marului cu ustensila speciala si apoi se taie rondele subtiri.

Se pune salata de cruditati cu pui pe feliile de mar si deasupra se asaza cate o nuca pecan si fire de chivas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre