Aperitiv floare cu carne si cas dulce

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cas dulce razuit
  • 2 oua pentru pus deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv floare cu carne si cas dulce:

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi potrivim de sare si piper.Umplutura o impartim in cele 12 ''floricele'', adaugam cas ras, deasupra, din aluatul ramas am decupat floricele mic, punem floricele mici si apoi ou batut. Dam formele la cuptor pentru cca 10-15 min. Sub tava cu forme punem o cratita cu apa, sa nu se arda aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv floare cu carne si cas dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CameliaR 1

03.01.2016, 10:24

Super aperitiv!

mirela0911 1

03.01.2016, 11:12

Asa ceva as manca! Super arata!

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:01

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare