Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2015 | 35505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 250 ml iaurt
  • 50 ml ulei
  • pesmet
  • 50 g branza mai uscata
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja, se taie bastonase si se sareaza. Amestecam iaurtul (eu am amestecat iaurt cu smantana) cu uleiul si separat pesmetul cu branza rasa.

Bastonasele de dovlecei, zvantate de apa se tavalesc prin amestecul de iaurt si ulei apoi prin pesmetul amestecat cu branza. Se asaza intr-o tava cu hartie de copt si se introduc la cuptor aproximativ 25 minute  pana se rumenesc bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta milaneza