Aperitiv de sezon

de savarinu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 5941 vizualizari

 

Rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui , 1 kilogram
  • vinete , 2 bucati
  • dovlecel , 1
  • ardei gras 4 bucati
  • rosii , 2 bucati
  • usturoi
  • fasole verde , jumatate de kilogram
  • morcovi , 2 bucati
  • busuioc
  • patrinjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de sezon:

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  .

Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .

Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .

Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.

Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.

 

TIPS-URI

1

peste ardeii copti se pune de catre fiecare cate putin Vinaigre de Cidre sau de Xeres

2

sarea se pune in cantitati cat mai mici pentru  a nu altera gustul original al fiecarui preparat in parte

3

e perfect daca se foloseste busuioc verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

21.07.2010, 01:35

Bunica 1

23.07.2010, 12:42

Un aperitiv simplu , dar care se prepara si foarte repede. foarte bun pe timp de vara

Constelatialeu 1

31.03.2017, 18:17

Aoleu Sfintia ta....unde-i parizeru...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare