Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietat
  • 400 gr rosii cherry
  • 50 gr ulei de masline
  • 1 lingurita amidon porumb
  • busuioc
  • oregano
  • 4-5 bilute mozzarella
  • 6-7 masline fara samburi
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj:

Taiem rosiile in jumatati, le curatam de  samburi.

Amestecam rosiile cu amidonul (amidonul impiedica aluatul sa devina umed), uleiul de masline, busuiocul si oregano tocate marunt,maslinele taiate felii si sare dupa gust.

Taiem aluatul de foietatj cu o forma si le asezam in tava usor unsa cu ulei de masline.(eu am folosit tavile pentru briose)

Intepam fundul fiecarei forme cu o furculita si le umplem cu mixul de rosii. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Dupa 15 minute scoatem tava, adaugam mozzarella taiata in cubulete mici si le mai lasam la copt pentru inca 4-5 minute.

Mie mi-au iesit 18 cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive