Aperitiv cu dovlecel si soia

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 4318 vizualizari

 

Eu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i carnita.....emoticoncareroseste......

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia granule Inedit
  • 1 morcov crud,potrivit
  • 2 dovlecei cruzi
  • frunze de ceapa verde,de la 3-4 cepe
  • 2 cepe mici
  • 3 oua
  • 1-2 linguri bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecel si soia:

Hidratam soia cu apa fiarta si o lasam sa se umfle.Radem morcovul,dovleceii,pe razatoarea mica.taiem ceapa marunt,la fel si frunzele de ceapa.

Intr-un castron amestecam legumele,stoarcem soia de surplusul de apa,o adaugam peste legume,omogenizam,punem sare,piper dupa gust.Apoi adaugam bulionul si ouale.

Acest mixt in asezam in forme de silicon si bagam la cuptor pana devin rumene ( ale mele au devenit un pic mai brunete).Se rastoarna pe un platou si se servesc reci,sunt mai bune,se simte mai bine aroma ingredientelor.

TIPS-URI

1

dovleceii nu-i stoarcem de zeama

2

in apa fiarta pentru soia am adaugat un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecel si soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos