Aperitiv cu chorizo

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2018 | 2914 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"
Foarte usor de facut si nimic nu este mai bun decat un aperitiv de casa!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/aperitiv-cu-chorizo.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g de carnat chorizo
  • 120 g de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 140 ml de lapte
  • 2 oua
  • 40 g de cascaval ras
  • 2 c à s de parmezan ras
  • sare, piper
  • 1 lingura de cimbru uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu chorizo:

Incalziti cuptorul la 200°C

Indepartati pielea si taiati carnatul in bucati mici.

In bolul robotului sau intr-un castron adanc amestecati faina cu praful de copt.

Puneti cascavalul ras, parmezanul ras, cimbrul uscat.

Amestecati si incorporati ouale unul cate unul.

Turnati treptat laptele, amestecand. Puneti carnatul, sare si piper si amestecati.

Umpleti formele (la nivel formele de madeleine si la 3/4 formele de muffin sau de cannelé).

Dati la cuptor : 12-15 minute pentru mini-madeleines si 15-18 minute pentru mini-cannelés.

Lasati sa se raceasca si scoateti din forma pe un grill.

Le puteti congela si scoate cand aveti nevoie sau invitati. Le dati la cuptor cateva minute.

TIPS-URI

1

reteta pentru 30 mini madeleines si 15 mini cannelés

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Specialitate de pui,somon si cascaval umplut