imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)
se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.
Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .
Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.
Este simplu dar delicios!:)
1
umplutura mai poate fi realizata din diverse cobinatii intre branza si: usturoi sau marar sau pasta de ardei.