Aperitiv cosulete din foietaj

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2018 | 4134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 400 g branza telemea
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • 4 bucatele carnat (eu am pus carnat de casa)
  • 50 g masline
  • sare
  • piper
  • seminte susan negru
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete din foietaj:

Carnatii se prajesc, dupa care se taie in bucatele. Se marunteste telemeaua cu furculita si se amesteca cu oua, smantana, maslinele taiate, carnatii taiati, putina sare,piper.

Se intinde putin aluatul foietaj si se taie 16 patratele. Fiecare patratel se pune in forme de briose ( cu hartie de copt ) se pune umplutura si se presara seminte de susan negru. Cine doreste, poate pune si patrunjel verde (eu am pus doar pe cateva si nu aratau asa de bine).

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute sau pana sunt gata. Se lasa sa se raceasca, dupa care se desprind de hartia de copt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciupercute