Aperitiv cosulete cu bacon si legume mexicane

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2017 | 4303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g legume mexicane
  • 100 g piept de curcan
  • 400 g bacon
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete cu bacon si legume mexicane:

Într-o tava pentru 6 briose, asezi câte 2-3 felii de bacon în fiecare adâncitura, astfel ca formele sa fie îmbracate la interior.

Legumele mexicane (decongelate si bine scurse) le amesteci cu pieptul de curcan taiat cât mai mic si condimentezi cu sare, piper si cimbru. Pui cu lingura legumele in fiecare cosulet, iar deasupra pui cascaval ras si introduci tava in cuptorul preincalzit pentru 20-30 de minute. Lasi sa se raceasca pentru cateva minute si le scoti din tava.

 



Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete cu bacon si legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu cabanos si cascaval