Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2019 | 4109 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, drumeţii! ;)

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • caşacaval ras cca. 50 g,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro:

Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime.

Pe fâşiile de foietaj se aşază cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi caşcaval ras, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

CameliaR 1

10.02.2019, 19:53

Ce bine arata!

mihaelar63 1

13.02.2019, 02:39

Nu ma mai uit . S-ar putea sa-mi placa

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 13:25

Minunate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate cu branza - Reteta de aperitiv gustos