Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2018 | 4994 vizualizari

 

Nu va pot spune cat este de buna.Trebuie sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciabatta
  • 100 g unt
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 150 g mozzarella
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella:

Am amestecat untul moale cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, sarea si piperul.

Am taiat ciabatta cuburi, dar nu am strapuns pana jos.

Am introdus amestecul de unt in toate taieturile si peste toata coaja.

Am asezat felii de mozzarella in toate locasurile create.

Am asezat ciabatta intr-o tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pana s-a topit mozzarella.

Am servit-o calda cu multa pofta, dar si rece la pachetel a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dulciuri cu Georgiana 1

21.08.2018, 08:17

Multumesc frumos !

Rahela Velicu 1

30.08.2018, 12:46

Panacris 1

23.02.2019, 19:32

Pfff, de cand ai postat-o la concurs, am ramas cu gandul la ea În seara asta îi vine rândul! Mulţumesc pentru reţetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza aperitiv