Aperitiv bulete de parmezan

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2017 | 3377 vizualizari

 

 
  Mi-au placut intotdeauna. Arata bine, sunt gustoase, insa mi se pareau greu de facut.
Pana azi cand am gasit o reteta super simpla, de la Teo.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de parmezan:

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare este oul, mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan. Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese. Uleiul trebuie sa fie bine incins.  Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla. Le scoti pe hartie absorbanta.

  Sunt delicioase calde, dar si reci.

TIPS-URI

1

usor

2

parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta rulada