Aperitiv budinca de dovlecei cu branza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2017 | 13432 vizualizari

 

Aperitiv uşor, gustos şi rapid de făcut!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g brânză telemea
  • 1 legătură de mărar
  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 2 ciuperci mari champignon
  • piper
  • 1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu branza:

Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.

Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust.

Se omogenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna.

Se coace cam 30 – 40 de minute, la foc mic.

Se porţionează când s-a răcit.

Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe sos de rosii