Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2017 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 4-5 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc:

Mai intai, feliem painea. Punem feliile intr-o tava, le ungem cu putin ulei de masline, presaram un praf de sare si oregano si le dam la cuptor sa se rumeneasca usor pe ambele parti, aprox.7-8 min. pe o parte si 7-8 pe cealalta. Puteti folosi, daca va este mai comod, un prajitor de paine.

Frecam fiecare felie de paine cu usturoi.

Rosiile le taiem cubulete mici, le adaugam un praf de sare, ulei de masline si busuioc. Le amestecam bine.

Pe fiecare felie de paine, punem salata de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]