Antricot de vitel la gratar cu cartofi si salata rucola

de simona72 in Vita, 8 Ian 2014 | 5217 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

08.01.2014, 17:28

Ce bine te-ai gandit !Sa trec si eu maine prin piata dupa rucola

Irina 1

08.01.2014, 17:34

Sa stii ca nici mie nu-mi place carnea in sange, pot s-o ridice toti chefii in slavi!

simona72 1

08.01.2014, 17:38

Cam asa zic si eu Irina...eu n-am treaba cand vad sange, dar sa mananc carne si sa iasa sange din ea chiar nu pot...

Constelatialeu 1

08.01.2014, 17:44

Eu mananc carne cruda,adica cand fac sarmale,carnati,dar la friptura nu poci sa vad roseata aia care arata nefacuta carnea..

Merisor 1

08.01.2014, 17:45

Ce buna!

babi5 1

08.01.2014, 17:55

Corinuta 1

08.01.2014, 18:02

vai, vai, ce fain arata!

Valclaudia 1

08.01.2014, 18:36

daaaa !

mihaelar63 1

08.01.2014, 18:52

Mama ce bunatate

deyutzky 1

08.01.2014, 18:55

ce bine arata!

MotanLaOale 1

08.01.2014, 19:07

roxana_simona 1

08.01.2014, 19:11

bun

Laly 1

08.01.2014, 19:41

Ce bun

Cris2711 1

08.01.2014, 19:47

In sange nu,dar roz da,asa imi place

- Andreea - 1

08.01.2014, 20:17

Ce bine arata carnea

Rocsi 1

08.01.2014, 20:23

Ce bine arata totul si apetisant

Mihaela11_jo 1

08.01.2014, 20:27

Ce delicatese
Si mie imi place asa cum o faci tu

diaconta 1

09.01.2014, 08:49

Imi place carnea de vitel,dar asa cum spui,sa fie bine facuta

anca_rm 1

09.01.2014, 09:21

ce bun gratar

_Alina_ 1

09.01.2014, 10:24

Un deliciu!

laura_n 1

09.01.2014, 16:53

grozava! nici mie nu imi place carnea cruda

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 01:28

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cartofi cu sos bolognese