Anghinare umplute

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 7 Feb 2013 | 5109 vizualizari

 

Anghinarea
Eu am cunoscut aceasta planta in italia. Imi parea ea ciudata pana am gustat-o dar...e buna. Este o planta foarte sanatoasa face bine la ficat.
Se poate face in mai multe feluri: cel mai simplu , se fierbe si se face ca o salata , cu putina sare, ulei, usturoi, patrunjel. Eu o ador , prajita bine , cu usturoi, patrunjel.
Oricum o faceti, merita s-o incercati

 

INGREDIENTE

  • 3 anghinare
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • 1 lingura de ulei
  • parmezan ras
  • rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umplute:

Curatam anghinarea.

Taiem cozile, care sunt lungi.

Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.

 Tulpinele se curata si se taie mărunt.

Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust.

Apoi se umplu anghinarele.

Deasupra se pune parmezan ras.

Se pun intr-o cratita cu un pic de apa si o lingura de ulei.Eu am pus si rosii taiate pe langa.

Se da la foc mic adaugand apa cand scade.

Cand sant coapte se iau de pe foc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:46

buna reteta

loredanaaa 1

07.02.2013, 22:09

multumesc

Panacris 1

24.04.2015, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]