Anghinare cu mazare

de rena in Mancaruri de legume, 14 Ian 2014 | 4913 vizualizari

 

O mancare delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 anghinare
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 500 gr mazare
  • o legatura de marar
  • 250 ml sos de rosii
  • 3 cartofi
  • ulei, sare, piper
  • o lingura delikat
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu mazare:

Punem ulei in oala la incalzit,tocam ceapa si morcovul taiat rondele si le calim impreuna.

Dupa ce s-a inmuiat ceapa punem la calit aghinarele taiate in jumatate, cartofii cuburi mari si mazarea.

Lasam 3-4 minute si punem mararul tocat, sare si piper dupa gust.

Adaugam sosul de rosii si delikatul, apa mai sus cu un deget.

Lasam sa fiarba pina se inmoaie si se face un sos grosut.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mazăre în sos alb